fullsizeoutput_ee0_edited_edited.png

Ik ben Evelien Vanderaerden, 34 jaar en wonende in Schulen.  

Je kan me omschrijven als vrolijk, enthousiast, gedreven, ruimdenkend...

Van opleiding ben ik pedagoog en leerkracht. 

Bijna 10 jaar heb ik me met hart en ziel als docent ingezet om toekomstige leerkrachten op te leiden.

Na al deze jaren was ik klaar om mijn eigen praktijk op te richten.

Vanuit mijn toekomstbeeld en visie over ontwikkeling, opvoeden en onderwijs wil ik kinderen en jongeren begeleiden in hun groei naar volwassenheid. Ook wil ik ouders en professionals inspireren, ondersteunen, motiveren en enthousiasmeren. 

Samen met Birthe en Noeba ga ik steeds op zoek naar de talenten en krachten van kinderen, jongeren en volwassenen. 

 

Ik ben Birthe Van Cammeren.

Mensen in mijn omgeving omschrijven me vaak als gedreven, creatief en empathisch. Die laatste karaktereigenschap vind ik ook meteen de mooiste. Al van jongs af aan wist ik het, ik moest en ik zou met mensen gaan werken. Er schrok dan ook niemand van het feit dat ik Orthopedagogie ging studeren.

 

Tijdens mijn ‘puberjaren’ heb ik zelf ervaren dat het niet altijd makkelijk is om ‘veel te voelen’. Daar ik mijn hoogsensitiviteit toen vooral zag als een grote last, heb ik ook de mooie kanten ervan ontdekt en zet ik deze eigenschap in als kracht. Ik koos er dan ook voor om me verder te gaan specialiseren in dit thema.  

Mijn missie is om kinderen opnieuw ‘te laten voelen’ en ervoor te zorgen dat ze ervaren welke krachten zij allemaal in zich hebben.

 

Samen met Evelien wil ik kinderen en jongeren ondersteunen in hun ontdekkingstocht en ze opnieuw in zichzelf laten geloven. Want het zijn allemaal echte Kanjers!  

IMG_4256_edited.jpg
062d72d1-7063-4507-aba1-ecac899686ee%252

Ik ben Noeba, een meisjessharpei. Als ik mezelf moet omschrijven ben ik lief, speels, maar ook wel wat eigenwijs en koppig. Dat zeggen mijn baasjes toch vaak :-). Ik heb gewoon graag de touwtjes in handen.

 

Ik heb soms even wat tijd nodig om mij aan te passen aan een nieuwe omgeving en nieuwe mensen. Ik kom naar je toe wanneer ik je helemaal kan vertrouwen. Eens we elkaar hebben leren kennen, ben ik een super vriendin. Ik breng mijn speeltjes naar je toe, ik wil je kusjes geven, ik zal je overal volgen, ik draai mijn rugje naar je toe want oohhh wat hou ik ervan als je mijn rug streelt. 

Een levensgenieter, een speelvogel en een zotte doos...

dat ben ik!